Începe-ți primăvara într-un stil proaspăt și vibrant. Revitalizează-ți garderoba!
Cultură Știri

CHANEL își atrage admiratorii cu Penélope Cruz și Brad Pitt într-o campanie memorabilă

Penelope Cruz and Brad Pitt in Chanel 2 cover

CHANEL a lansat recent o nouă campanie remarcabilă, avându-i ca protagoniști pe Penélope Cruz și Brad Pitt, într-o recreare modernă a unui clasic al cinematografiei franceze, ‘Un homme et une femme’ de Claude Lelouch. Filmul a fost recunoscut la lansarea sa, în 1966, câștigând Palme d’Or la Festivalul de Film de la Cannes. În această nouă campanie, cele două vedete de la Hollywood își reinterpretează scenele cele mai emblematice, sub ochii atenți ai fotografilor Inez & Vinoodh.

Această campanie are loc în Deauville, un loc emblematic pentru CHANEL, unde romantismul și luxul se împletesc cu fiecare val ce lovește plaja melancolică. Geanta emblematică al casei, modelul 2.55, creat de Coco Chanel încă din 1955, este prezentă în fiecare cadru, consolidându-și statutul iconic a modei și luxului.

Pe parcursul filmărilor, Penélope Cruz poartă această geantă cu o eleganță desăvârșită, subliniindu-i valoarea simbolică și estetică. Prețul acestei model clasic a înregistrat o creștere constantă în ultimii ani, ajungând la peste 10.000 de euro în prezent, fără a afecta vânzările casei CHANEL.

Această campanie nu doar reflectă continuitatea și relevanța brandului în peisajul cultural contemporan, ci și îmbină armonios romantismul cinematografiei cu eleganța luxului, captivând atenția publicului larg și consolidând imaginea CHANEL ca simbol al iubirii de neclintit și al rafinamentului atemporal.

Și de ce iubim acesastă campanie?

Fanii CHANEL vor fi încântați să descopere și un videoclip exclusiv ‘Behind the Scenes’, care oferă o privire în culisele acestei campanii deosebite. Acest material adăugă o dimensiune captivantă experienței, dezvăluind procesul creativ din spatele fiecărui cadru și demonstrând eforturile depuse pentru a da viață unei povești atât de încântătoare. Cu imagini din culise și interviuri cu Penélope Cruz, Brad Pitt și membrii echipei de producție, acest videoclip oferă o perspectivă unică asupra modului în care fiecare detaliu este pus în scenă pentru a captura esența romantică și luxuriantă a campaniei CHANEL.

Galerie de poze: