Vezi ce avem nou în colecția noastră de iarnă!
Sfaturi

Cum să-ți organizezi garderoba pentru a fi ușor de accesat

organizare garderoba

De ce ar trebui să-ți organizezi garderoba?

A avea un dulap organizat vă poate economisi timp și energie atunci când vă pregătiți pentru ziua de lucru. Există câteva modalități diferite prin care îți poți organiza dulapul, iar cea mai bună metodă pentru tine va depinde de tipul de haine pe care le ai și de cât de des le porți. În această postare, vom discuta moduri diferite de a vă organiza dulapul astfel încât să puteți găsi rapid și ușor ceea ce aveți nevoie.

După tipul de haine

Dacă aveți o mulțime de haine, poate fi util să vă organizați dulapul în funcție de tipul de îmbrăcăminte. În acest fel, veți ști exact unde să vă uitați atunci când căutați un anumit articol. De exemplu, puteți păstra toate cămășile împreună, toți pantalonii împreună și toate rochiile împreună. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți timp atunci când vă pregătiți pentru o zi.

organizare dupa culoare

După culoare

Dacă aveți o cantitate limitată de spațiu, poate doriți să luați în considerare organizarea dulapului în funcție de culoare. Acest lucru vă poate ajuta să găsiți rapid hainele de care aveți nevoie atunci când vă pregătiți pentru ziua dvs. De exemplu, dacă știți că aveți nevoie de o cămașă neagră, o puteți găsi cu ușurință în dulapul dvs. dacă acesta este organizat pe culori.

După sezon

Dacă aveți mult spațiu, poate doriți să luați în considerare organizarea dulapului în funcție de sezon. Acest lucru vă poate ajuta să găsiți rapid îmbrăcămintea de care aveți nevoie atunci când vă pregătiți pentru zi. De exemplu, dacă știi că ai nevoie de o rochie de vară, o poți găsi cu ușurință în dulapul tău dacă acesta este organizat în funcție de sezon.

A-ți organiza dulapul în funcție de culoare sau de sezon te poate ajuta să economisești timp atunci când te pregătești pentru ziua ta. Acest lucru vă poate ajuta să găsiți rapid hainele de care aveți nevoie, astfel încât să vă îmbrăcați și să ieșiți mai repede pe ușă.

stare buna

Organizarea dulapului vă poate ajuta, de asemenea, să vă păstrați hainele în stare bună. Atunci când hainele sunt organizate, este mai ușor să vedeți când trebuie spălate sau înlocuite. Acest lucru vă poate ajuta să evitați să purtați haine care sunt pătate sau deteriorate.

Organizarea garderoba dvs. vă poate ajuta, de asemenea, să economisiți bani. Atunci când știți unde se află fiecare lucru, este mai puțin probabil să cumpărați haine noi de care nu aveți nevoie. Acest lucru vă poate ajuta să vă respectați bugetul și să evitați să cheltuiți bani pe articole inutile.

Să vă organizați dulapul poate necesita ceva timp și efort, dar merită în cele din urmă. Să vă faceți timp pentru a vă organiza dulapul vă poate ajuta să economisiți timp, să vă păstrați hainele în stare bună și să economisiți bani.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a vă organiza dulapul, există multe resurse disponibile pentru a vă ajuta. Puteți găsi cărți, site-uri web și chiar organizatori profesioniști care vă pot ajuta să vă organizați dulapul. Organizarea dulapului este o modalitate excelentă de a vă păstra hainele în stare bună și de a economisi bani. Începeți să vă organizați dulapul astăzi!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Sold
 • Shipping
Click outside to hide the comparison bar
Compare