Începe-ți primăvara într-un stil proaspăt și vibrant. Revitalizează-ți garderoba!
Trend-uri

Magazinul Queens a introdus noi produse de sezon și oferte exclusive de reduceri!

green queens hoodie

Și cu ocazia asta suntem încântați să vă anunțăm că am adăugat o colecție impresionantă de produse de sezon în catalogul nostru! Ne-am asociat cu magazinul Queens, un spațiu vibrant și în continuă schimbare care leagă culturile, subculturile, grupurile și oamenii într-o mare familie, având un interes comun pentru pasiunea pentru sneakerși.

La Queens.ro, vei descoperi o gamă variată de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii, într-o varietate de stiluri care acoperă de la skateboarding la hip-hop și sneakerși clasici, alături de rucsacuri, șepci, accesorii și multe altele.

Magazinul Queens colaborează cu branduri populare precum adidas, Puma, Converse și Vans pentru a aduce cele mai căutate produse. Astfel, fiecare vizită la Queens.ro este o oportunitate de a descoperi noi trenduri și de a găsi acele piese care completează stilul personal al clienților.

Clienții sunt invitați să exploreze catalogul online sau să viziteze magazinul pentru a descoperi cele mai recente produse de la Queens și multe altele! Aceste oferte exclusive oferă oportunitatea clienților de a-și împrospăta garderoba cu cele mai noi tendințe.

Nu ratați șansa de a găsi exact ceea ce căutați și de a vă inspira în alegerea ținutelor perfecte! Echipa magazinului Queens vă așteaptă cu drag pentru a vă oferi o experiență de cumpărături unică și memorabilă.

"Suntem Queens și visul nostru este să îmbrăcăm oamenii din cap până în picioare. Să vă aducem inspirație și cele mai recente tendințe din ceea ce are de oferit lumea actuală a adidașilor și a îmbrăcămintei de stradă. Timp de 20 de ani am fost un comerciant cu amănuntul mândru de adidași, îmbrăcăminte and accesorii cu un magazin online amplu. Streetwear. Din cap până în picioare."

Avantajele Queens.ro:

  • Livrarea durează 3-6 zile lucrătoare;
  • Livrare gratuită la comanda minimă de 600 lei;
  • Plăți ramburs și card de credit;
  • Retur în 30 zile;
  • Produse originale;